Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM009734
Első szerző:Győri Zoltán (vegyész)
Cím:Examination of technological and nutritional properties of breads made form triticale flour / Zoltán Győri, József Kruppa, Péter Sipos, Diána Ungai, Irma Győriné Mile
Dátum:2009
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:5th International Congress FLOUR - BREAD '09 and 7th Croatian Congress of Cereal Technologists / ed. Ugarcic-Hardi, Zaneta. - p. 119. -
További szerzők:Kruppa József Ungai Diána (1980-) (agrármérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök) Győriné Mile Irma
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1