Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM016731
Első szerző:
Talamon Attila (gépészmérnök, mechatronikai mérnök, számítógépes tervező szakmérnök)
Cím:
Energy efficiency opportunities of the public buildings in Central Europe / Attila Talamon
Dátum:
2010
Megjegyzések:
Low-energy houses and passive houses has become wellknown in the last 2-3 years in Hungary. A definitive demand for energy-efficient buildings is recognisable and several built examples can be found in the country. Certainly, the real break-through we still have to wait for: further development of the market conditions is required first. However the demand on information about lowenergy buildings is definitely high. Builders and experts use mainly the information available from Germany, but we experienced a need on scientific information adapted for Central European circumstances. Therefore, a research has been started in spring 2010. Schools and public buildings have a significant position in the Central European energy consumption. How can we retrofit these current public buildings to low-energy houses? The first results of the research are presented here focusing on the ways of retrofit typical for the continental climate.
Tárgyszavak:
Műszaki tudományok
Gépészeti tudományok
előadáskivonat
Public buildings
EPBD
Energy efficiency
Building renovation
Megjelenés:
World Energy Engineering Congress 2010 (WEEC 2010) : Washington DC, USA, 8 - 10 December 2010 / [presented by AEE, the Association of Energy Engineers]. - p. 477-485.
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.