Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM021501
Első szerző:Keresztúri Péter (biológus-ökológus)
Cím:Palackozott magyar ásványvizek vizsgálata kémiai összetételük és mikrobiológiai állapotuk alapján többváltozós statisztikai módszerekkel [elektronikus dokumentum] / Keresztúri Péter, Peles Ferenc, Szigeti Zsuzsa, Szabó András
Dátum:2007
Megjegyzések:A leírás alapja a CD-ROM, 2010.04.29.
Rendszerkövetelmények: 300 Mhz PII processzor, 100 MB RAM; Win 98SE; MS Internet Explorer 5.5
ISBN:978 963 9639 22 3
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
ásványvíz
kémiai összetétel
mikrobiológia
Megjelenés:XLIX. Georgikon Napok : [elektronikus dokumentum] / közread. Georgikon Mezőgazdaságtudományi Kar. - p. 1-7. -
További szerzők:Peles Ferenc (1979-) (mikrobiológia, élelmiszer-mikrobiológia, minőségügy) Máthéné Szigeti Zsuzsa (1976-) (biológus-ökológus) Szabó András (1947-) (biológus)
Borító:
Rekordok letöltése1