Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM034702
Első szerző:
Szántó Zsuzsa (kémikus)
Cím:
Analitikai módszer reprodukálhatósága kalciummal és magnéziummal dúsított gyümölcsízesítésű joghurtok vizsgálatánál = Reproduceability of the Analytical Method Developed for Fruit-Flavoured Yogurts Enriched with Calcium and Magnesium / Szántó Zs., Pap L.
Dátum:
1997
Tárgyszavak:
Természettudományok
Kémiai tudományok
magyar nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Megjelenés:
Minőségügy a Magyar Tejiparban : Tejgazdaság 1997. évi kszáma. - 1997 (1997), p. 1-8. -
További szerzők:
Pap Lajos (1929-) (vegyész, analitikus)
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.