Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM035302
Első szerző:
Szántó Zsuzsa (kémikus)
Cím:
Kalcium magnéziummal dúsított gyümölcsízesítésű joghurtok analitikai kémiai vizsgálati módszerének kidolgozása és alkalmazása / Szántó Zs., Pap L.
Dátum:
1996
Tárgyszavak:
Természettudományok
Kémiai tudományok
előadáskivonat
Megjelenés:
II. Országos Tejipari Minőségügyi Konferencia / szerk. Szakály Sándor. - p. 70-72
További szerzők:
Pap Lajos (1929-) (vegyész, analitikus)
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.