Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM037248
Első szerző:
Bódi Éva (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:
Improvement of nutritional value of food sprouts with enrichment of molybdenum and selenium, as well as their microbiological analysis / Éva Bódi, Ferenc Peles, István Fekete, Dávid Andrási, Béla Kovács
Dátum:
2012
Megjegyzések:
Based on the data of the literature it can be stated that the sprouts fulfill the requirements of the modern nutritional sciencefor whole-food. Since the biological function of trace elements is outstanding, the objective of this work was to study theenrichment of molybdenum and selenium during germination of wheat- and pea sprouts (Triticum aestivum and Pisumsativum).
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
selenium
molybdenum
food sprouts
Megjelenés:
SESEH 2012 : 2012 Sino-European Symposium on Environment and Health : Book of Abstracts, Conference Programme / [ed. by National University of Ireland - p. 83.
További szerzők:
Peles Ferenc (1979-) (mikrobiológia, élelmiszer-mikrobiológia, minőségügy)
Fekete István (1986-) (élelmiszerminőség-biztosító agrármérnök)
Andrási Dávid (1984-) (vegyész)
Kovács Béla (1963-) (okleveles vegyész, angol szakfordító)
Pályázati támogatás:
TÁMOP-4.2.1/B-09/1/KONV-2010-0007
TÁMOP
A növényi termékek minőségét meghatározó tényezők interaktív vizsgálata
TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0024
TÁMOP
Hankóczy Jenő Növénytermesztési, Kertészeti és Élelmiszertudományok Doktori Iskola
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.