Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM050886
Első szerző:Diósi Gerda (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:Hogyan játszhat szerepet egészségünk fenntartásában a házilag készített szilvalekvár / Diósi Gerda, Sipos Péter
Dátum:2013
ISBN:978 615 5183 98 0
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
szilvalekvár
klasszikus kémiai paraméterek
táplálkozás élettan
antioxidánsok
szilva fajták
összflavonoid
C-vitamin
Megjelenés:A "IV. Kerpely Kálmán Szakmai Napok a Gyakorlatorientált Oktatásért" konferencia írásos anyagainak összefoglalói : Debrecen, 2013. december 5. - p. 4. -
További szerzők:Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1