Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM059798
Első szerző:Peles Ferenc (mikrobiológia, élelmiszer-mikrobiológia, minőségügy)
Cím:Minőségirányítási rendszerek az élelmiszeriparban / Peles Ferenc Árpád
Dátum:2015
Megjelenés:Debrecen : Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, 2015
Terjedelem:88 p.
ISBN:978-963-473-834-3
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok jegyzet
élelmiszer minőség
Minőségbiztosítás
Pályázati támogatás:TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014
TÁMOP
703
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1