Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM059798
Első szerző:
Peles Ferenc (mikrobiológia, élelmiszer-mikrobiológia, minőségügy)
Cím:
Minőségirányítási rendszerek az élelmiszeriparban / Peles Ferenc Árpád
Dátum:
2015
Megjelenés:
Debrecen : Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, 2015
Terjedelem:
88 p.
ISBN:
978-963-473-834-3
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
jegyzet
élelmiszer minőség
Minőségbiztosítás
Pályázati támogatás:
TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014
TÁMOP
703
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.