Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM064298
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:A Ribes rubrum L., Ribes nigrolaria L. és Prunus cerasus L. egyes beltartalmi értékeinek változása különböző feldolgozási módszerek hatására / Jevcsák Szintia, Jevcsák Melinda
Dátum:2015
ISSN:2411-4081
Megjegyzések:Táplálkozásunkban fontos szerepet töltenek be a gyümölcsök. Egészségünk megőrzése érdekében szükségünk van napi fogyasztásukra. Fontos vitamin-, ásványianyag, valamint antioxidánsforrások. Azonban a gyümölcsök minőségét befolyásolja a tárolás módja és időtartama. A kísérlet folyamán három gyümölcsfaj esetében vizsgáltuk a különböző feldolgozási módszerek hatását az antioxidáns- és flavonoid tartalomra.
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok kutatási jelentés
összflavonoi-tartalom
antioxidáns
Megjelenés:Limes. - 2 (2015), p. 223-227. -
További szerzők:Jevcsák Melinda (1983-) (okleveles kertészmérnök)
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1