Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM069566
Első szerző:Móré Mariann (élelmiszerminőségbiztosító agrármérnök)
Cím:Almatörköly-őrlemény és búzaliszt keverékének hatása próbacipó tulajdonságaira = Effect of the mixture of apple pomace and wheat flour on different bread properties / Móré Mariann, Diósi Gerda, Győri Zoltán, Sipos Péter
Dátum:2013
ISBN:978 963 596 856 5
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
búzaliszt
almatörköly
próbacipó
Megjelenés:IX. Nemzetközi Táplálkozásmarketing Konferencia : Összefoglalók / szerk. Fehér András, Huszka Péter, Jasák Helga, Soós Mihály, Szabó Sára, Szendrő Katalin. - p. 23. -
További szerzők:Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Győri Zoltán (1948-) (vegyész) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1