Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM069566
Első szerző:
Móré Mariann (élelmiszerminőségbiztosító agrármérnök)
Cím:
Almatörköly-őrlemény és búzaliszt keverékének hatása próbacipó tulajdonságaira = Effect of the mixture of apple pomace and wheat flour on different bread properties / Móré Mariann, Diósi Gerda, Győri Zoltán, Sipos Péter
Dátum:
2013
ISBN:
978 963 596 856 5
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
búzaliszt
almatörköly
próbacipó
Megjelenés:
IX. Nemzetközi Táplálkozásmarketing Konferencia : Összefoglalók / szerk. Fehér András, Huszka Péter, Jasák Helga, Soós Mihály, Szabó Sára, Szendrő Katalin. - p. 23. -
További szerzők:
Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Győri Zoltán (1948-) (vegyész)
Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.