Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM070768
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Alternative grains in nutrition / Sz. Jevcsák, P. Sipos
Dátum:2016
ISSN:2066-7744
Megjegyzések:Many people suffer from gluten sensitivity or gluten intolerance. They have to avoid or limit their gluten intake. Sorghum and millet are gluten-free cereals, wherefore persons with gluten sensitivity or gluten intolerance could consume them. Moreover, they have a lot of positive effects due to their phenolic compounds as phenol acid or flavonoid. Antioxidant activity in sorghum is especially high in comparison with other cereals. Our aim was to compare literature data about the chemical compositions of sorghum and millet with other grains.
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
Megjelenés:Acta Universitatis Sapientiae. Alimentaria. - 9 : 1 (2016), p. 69-76. -
További szerzők:Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1