Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM071809
Első szerző:Csanádi József
Cím:Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd / Csanádi József, Kárnyáczki Zsuzsanna, Bajúsz Ildikó, Bara-Herczegh Ottilia, Fenyvessy József
Dátum:2010
ISSN:1788-6392
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Megjelenés:Review of Faculty of Engineering. Analecta Technica Szegedinensia. - 2-3 (2010), p. 36-43. -
További szerzők:Kárnyáczki Zsuzsanna (1984-) (Élelmiszer minőségbiztosító agrármérnök) Bajúsz Ildikó Baráné Herczegh Ottilia Fenyvessy József (agrár)
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1