Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM071809
Első szerző:
Csanádi József
Cím:
Effect of Lactose hydrolysis on milk fermentation and some properties of curd / Csanádi József, Kárnyáczki Zsuzsanna, Bajúsz Ildikó, Bara-Herczegh Ottilia, Fenyvessy József
Dátum:
2010
ISSN:
1788-6392
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
Megjelenés:
Review of Faculty of Engineering. Analecta Technica Szegedinensia. - 2-3 (2010), p. 36-43. -
További szerzők:
Kárnyáczki Zsuzsanna (1984-) (Élelmiszer minőségbiztosító agrármérnök)
Bajúsz Ildikó
Baráné Herczegh Ottilia
Fenyvessy József (agrár)
Internet cím:
Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.