Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM072404
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Research of chemical parameters of red currant, josta and sour cherry / Szintia Jevcsák, Péter Sipos
Dátum:2015
ISBN:978-963-503-603-5
Tárgyszavak:Agrártudományok Növénytermesztési és kertészeti tudományok tanulmány, értekezés
Megjelenés:Food Science Conference 2015 - Integration of science in food chain : Book of proceedings : 18-19th November, 2015. Budapest, Hungary / Eds. Tekla Engelhardt, István Dalmadi, László Baranyai, Csilla Mohácsi-Farkas. - p. 108-111. -
További szerzők:Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1