Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM072404
Első szerző:
Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:
Research of chemical parameters of red currant, josta and sour cherry / Szintia Jevcsák, Péter Sipos
Dátum:
2015
ISBN:
978-963-503-603-5
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Növénytermesztési és kertészeti tudományok
tanulmány, értekezés
Megjelenés:
Food Science Conference 2015 - Integration of science in food chain : Book of proceedings : 18-19th November, 2015. Budapest, Hungary / Eds. Tekla Engelhardt, István Dalmadi, László Baranyai, Csilla Mohácsi-Farkas. - p. 108-111. -
További szerzők:
Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:
Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.