Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM072846
Első szerző:Prokisch József (vegyész)
Cím:Production of high-lysine-content biscuit and examination of the absorption of lysine in humans / J. Prokisch, Z. Csiki, Cs. Albert, J. Csapó
Dátum:2017
ISSN:2066-7744
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
effect against herpes
herpes simplex virus (HSV),
ratio of lysine/arginine
absorption of lysine
amino acid analysis
Maillard reaction
biscuit supplemented with lysine
L-lysine
Megjelenés:Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria. - 10 : 1 (2017), p. 21-35. -
További szerzők:Csiki Zoltán (1962-) (belgyógyász, allergológus, klinikai immunológus, reumatológus) Albert Csilla (1976-) (gyógyszerész) Csapó János (1950-) (agrármérnök)
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1