Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM072847
Első szerző:Csapó János (agrármérnök)
Cím:Production of a high-nutritional-value functional food, the Update1 bread, with the supplementation of the wheat flour with high-protein-content raw food materials / J. Csapó, N. Schobert
Dátum:2017
ISSN:2066-7744
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
forti ed bread with high essential amino acid content
Maillard reaction, amino acid analysis
biological value of protein
essential amino acids
supplementa-tion
gluten
egg-white powder
defatted soya bean meal
Megjelenés:Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria 10 : 1 (2017), p. 36-60. -
További szerzők:Schobert Norbert (1971-)
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1