Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM072847
Első szerző:
Csapó János (agrármérnök)
Cím:
Production of a high-nutritional-value functional food, the Update1 bread, with the supplementation of the wheat flour with high-protein-content raw food materials / J. Csapó, N. Schobert
Dátum:
2017
ISSN:
2066-7744
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
forti ed bread with high essential amino acid content
Maillard reaction, amino acid analysis
biological value of protein
essential amino acids
supplementa-tion
gluten
egg-white powder
defatted soya bean meal
Megjelenés:
Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria 10 : 1 (2017), p. 36-60. -
További szerzők:
Schobert Norbert (1971-)
Internet cím:
Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.