Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM072850
Első szerző:
Csapó János (agrármérnök)
Cím:
Conjugated linoleic acid production in fermented foods / J. Csapó, É. Varga-Visi
Dátum:
2015
ISBN:
978-1-78242-015-6
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
könyvfejezet
Fermented meat products
Fermented dairy products
Conjugated linoleic acids
CLA formation via fermentation
Megjelenés:
Advances in Fermented Foods and Beverages: Improving Quality, Technologies and Health Benefits / ed. W. Holzapfel. - p. 75-105. -
További szerzők:
Vargáné Visi Éva (1971-) (agrármérnök)
Internet cím:
Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.