Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM072974
Első szerző:Csapó János (agrármérnök)
Cím:Quantitative determination of the protein of bacterial origin based on D-amino acid contents / J. Csapó, Cs. Albert, K. Lóki, Zs. Csapó-Kiss
Dátum:2008
ISSN:1844-7449 2066-7744
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
protein of bacterial origin
bacterial protein synthesis
DAPA
diaminopimelic acid,
D-Glu,
D-glutamic acid,
D-aspartic acid
Megjelenés:Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria 1 : 1 (2008), p. 81-97. -
További szerzők:Albert Csilla (1976-) (gyógyszerész) Lóki Katalin (1980-) (agrárközgazdász) Csapóné Kiss Zsuzsanna
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1