Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM072975
Első szerző:Vargáné Visi Éva (agrármérnök)
Cím:The influence of manufacture on the free D-amino acid content of Cheddar cheese / É. Varga-Visi, K. Lóki, Cs. Albert, J. Csapó
Dátum:2009
ISSN:1844-7449 2066-7744
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
D-alanine,
D-aspartic acid,
D-glutamic acid,
Cheddar cheese manufacture,
autolysis
Megjelenés:Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria 2 : 1 (2009), p. 55-64. -
További szerzők:Lóki Katalin (1980-) (agrárközgazdász) Albert Csilla (1976-) (gyógyszerész) Csapó János (1950-) (agrármérnök)
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1