Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM072975
Első szerző:
Vargáné Visi Éva (agrármérnök)
Cím:
The influence of manufacture on the free D-amino acid content of Cheddar cheese / É. Varga-Visi, K. Lóki, Cs. Albert, J. Csapó
Dátum:
2009
ISSN:
1844-7449 2066-7744
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
D-alanine,
D-aspartic acid,
D-glutamic acid,
Cheddar cheese manufacture,
autolysis
Megjelenés:
Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria 2 : 1 (2009), p. 55-64. -
További szerzők:
Lóki Katalin (1980-) (agrárközgazdász)
Albert Csilla (1976-) (gyógyszerész)
Csapó János (1950-) (agrármérnök)
Internet cím:
Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.