Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM072978
Első szerző:
Márton Melinda (kémia-fizika szakos tanár)
Cím:
Evaluation of biological value of sprouts. I. Fat content, fatty acid composition / M. Márton, Zs. Mándoki, J. Csapó
Dátum:
2010
ISSN:
1844-7449 2066-7744
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
fatty acid composition
fat content
chemical changes during germination
sprouts
Megjelenés:
Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria 3 (2010), p. 53-65. -
További szerzők:
Mándoki Zsolt (1970-) (vegyészmérnök)
Csapó János (1950-) (agrármérnök)
Internet cím:
Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Szerő által megadott URL
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.