Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM072979
Első szerző:
Csapó János (agrármérnök)
Cím:
Structural and quantitative analysis of exopolisaccharides and oligosaccharides produced by lactobacillus. I. Basic information, isolation, quantitative determination, molecular mass and monosaccharide composition / J. Csapó, R. V. Salamon, Sz. Salamon, Sz. Toró, Zs. Csapóné Kiss
Dátum:
2014
ISSN:
1844-7449 2066-7744
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
exopolysaccharides (EPS)
molecular mass
monosaccharide composition
analytical methods.
quantitative determination
isolation
galacto-oligosaccharides (GalOS)
Megjelenés:
Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria 7 (2014), p. 5-20. -
További szerzők:
Salamon Rozália Veronika (1979-) (élelmiszermérnök)
Salamon Szidónia (1979-) (élelmiszermérnök)
Toró Szabolcs (élelmiszermérnök, agrármérnök)
Csapóné Kiss Zsuzsanna
Internet cím:
Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.