Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM072979
Első szerző:Csapó János (agrármérnök)
Cím:Structural and quantitative analysis of exopolisaccharides and oligosaccharides produced by lactobacillus. I. Basic information, isolation, quantitative determination, molecular mass and monosaccharide composition / J. Csapó, R. V. Salamon, Sz. Salamon, Sz. Toró, Zs. Csapóné Kiss
Dátum:2014
ISSN:1844-7449 2066-7744
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
exopolysaccharides (EPS)
molecular mass
monosaccharide composition
analytical methods.
quantitative determination
isolation
galacto-oligosaccharides (GalOS)
Megjelenés:Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria 7 (2014), p. 5-20. -
További szerzők:Salamon Rozália Veronika (1979-) (élelmiszermérnök) Salamon Szidónia (1979-) (élelmiszermérnök) Toró Szabolcs (élelmiszermérnök, agrármérnök) Csapóné Kiss Zsuzsanna
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1