Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM074521
Első szerző:Vargáné Csobán Katalin (angol nyelv és irodalom szakos tanár, közgazdász)
Cím:The impacts of Turkish cuisine on the Hungarian gastronomy / Vargáné Csobán Katalin, Szabó Bernadett
Dátum:2015
ISBN:978 963 473 828 2
Tárgyszavak:Társadalomtudományok Gazdálkodás- és szervezéstudományok tanulmány, értekezés
Megjelenés:Gastronomy and culture / ed. by Vargáné Csobán Katalin, Könyves Erika. - p. 67-83. -
További szerzők:Szabó Bernadett (1975-) (agrárökonómus)
Pályázati támogatás:TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014
TÁMOP
Élelmiszerbiztonság
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1