Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM075233
Első szerző:
Diósi Gerda (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:
Research of rheological parameters of marinated tofu / G. Diósi, Sz. Jevcsák, G. Kiss, V. Nagy, E. Máthé
Dátum:
2018
ISBN:
978-963-490-0245
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
Megjelenés:
FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference / ed. Z. Győri. - p. 42-43. -
További szerzők:
Jevcsák Szintia (1989-) (táplálkozástudományi szakember)
Kiss Gabriella (1995-) (élelmiszermérnök)
Nagy Vivien (1994-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök; élelmiszermérnök)
Máthé Endre (1964-) (genetikus, molekuláris sejtbiológus)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.