Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM079198
Első szerző:Jevcsák Szintia (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Buckwheat (Fagopyrum esculentum (Moench)), amaranth (Amaranthus spp.) and quinoa (Chenopodium quinoa (Wild)) in bakery products / Jevcsák Szintia, Diósi Gerda, Sipos Péter
Dátum:2019
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:10th International Congress Flour-Bread '19. 12th Croatian Congress of Cereal Technologists Brašno-Kruh '19. Bookk of Abstracts / ed. Antun Jozinovič, Sandra Budžaki, Ivica Strelec, Ante Lončarič. - p. 98. -
További szerzők:Diósi Gerda (1989-) (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1