Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM079214
Első szerző:
Csapó János (agrármérnök)
Cím:
Methods and procedures for reducing soy trypsin inhibitor activity by means of heat treatment combined with chemical methods / Csapó János, Albert Csilla
Dátum:
2018
ISSN:
1844-7449 2066-7744
Megjegyzések:
We have developed a new procedure for reducing soy trypsin inhibitor activity by means of heat treatment combined with chemical methods, through which soy trypsin inhibitor activity decreases to the tenth or twentieth part of the original value. We determined the optimal concentration of the applied chemicals (hydrogen-peroxide, ammoniumhydroxide) as well as the optimal temperature and duration of the treatment. The chemical procedure combined with heat treatment results in lower energy consumption as compared to the original heat treatment methods.
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Növénytermesztési és kertészeti tudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
trypsin inhibitor
inactivation by heat treatment
chemical methods
hydrogen-peroxide
ammonium-hydroxide
Megjelenés:
Acta Universitatis Sapientiae, Alimentaria. - 11 : 1 (2018), p. 58-80. -
További szerzők:
Albert Csilla (1976-) (gyógyszerész)
Internet cím:
Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.