Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM080469
035-os BibID:
(cikkazonosító)290 (WoS)000482236000001 (Scopus)85071009405
Első szerző:
Vasvári Gábor (gyógyszerész, gyógyszertechnológus)
Cím:
Development and Characterisation of Gastroretentive Solid Dosage Form Based on Melt Foaming / Gábor Vasvári, Ádám Haimhoffer, László Horváth, István Budai, György Trencsényi, Monika Béresová, Csaba Dobó-Nagy, Judit Váradi, Ildikó Bácskay, Zoltán Ujhelyi, Pálma Fehér, Dávid Sinka, Miklós Vecsernyés, Ferenc Fenyvesi
Dátum:
2019
ISSN:
1530-9932
Tárgyszavak:
Orvostudományok
Gyógyszerészeti tudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:
AAPS PharmSciTech. - 20 : 7 (2019), p. 1-11. -
További szerzők:
Haimhoffer Ádám (1994-) (gyógyszerész)
Horváth László (1973-) (gyógyszerész)
Budai István (1977-) (folyamatmérnök)
Trencsényi György (1978-) (biológus, biokémikus, molekuláris biológus)
Béres Mónika (1982-) (képalkotó diagnoszta, eü. mérnökinformatikus)
Dobó Nagy Csaba (1961-) (fogszakorvos)
Váradi Judit (1973-) (gyógyszerész, gyógyszertechnológus)
Bácskay Ildikó (1969-) (gyógyszerész, gyógyszertechnológus)
Ujhelyi Zoltán (1984-) (gyógyszerész)
Fehér Pálma (1976-) (gyógyszerész)
Sinka Dávid Zsolt (1991-) (gyógyszerész)
Vecsernyés Miklós (1959-) (gyógyszertechnológus, endokrinológus)
Fenyvesi Ferenc (1977-) (gyógyszerész, gyógyszertechnológus)
Pályázati támogatás:
BO/00290/16/5ébEgyéb
EFOP-3.6.1-16-2016-00022
EFOP
GINOP-2.2.1-15-2017-00079
GINOP
Internet cím:
Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.