Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM082716
Első szerző:Zurbó Zsófia (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök, biomérnök)
Cím:Keresztkötések létrehozása di- és trikarbonsavak valamint laktóz reakciójával / Zurbó Zsófia, Kiss Dóra, Csapó János
Dátum:2019
ISBN:1843-6293
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:XXV. Nemzetközi Vegyészkonferencia = 25th International Conference on Chemistry / szerk. Majdik Kornélia. - p. 49. -
További szerzők:Kiss Dóra (1992-) (vegyészmérnök, élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök) Csapó János (1950-) (agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1