Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM092517
Első szerző:
Nagy Vivien (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök; élelmiszermérnök)
Cím:
Sörgyártás alapanyagainak és melléktermékének hasznosítási lehetőségei a sütőiparban / Nagy Vivien
Dátum:
2019
ISBN:
978-963-490-106-8
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:
Harmadik Sántha-füzet : a 2018/2019-es tanév tudományos kerekasztal előadásainak absztraktkötete / szerk. Tóth Péter. - p. 123-124. -
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.