Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM095299
Első szerző:Petróczki Flóra Mária (élelmiszer-biztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:Microbiological status of gomolya cheeses produced by small-scale dairies / F. M. Petróczki, B. K. Woode, G. Törős, N. S. Nagy, B. Béri, F. Peles
Dátum:2018
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
gomolya cheese
indicator microorganisms
coliform
mold
Staphylococcus aureus
microbiology
Megjelenés:Abstract Book : FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference / eds. University of Debrecen. - p. 36-37. -
További szerzők:Woode, Benjamin Kojo Törős Gréta (1991-) (tanszéki mérnök/élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök) Nagy Noémi Stella Béri Béla (1951-) (agrármérnök) Peles Ferenc (1979-) (mikrobiológia, élelmiszer-mikrobiológia, minőségügy)
Pályázati támogatás:EFOP-3.6.1-16-2016-00022
EFOP
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1