Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM095460
Első szerző:
Petróczki Flóra Mária (élelmiszer-biztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:
Characterization of Staphylococcus aureus strains isolated from cheeses in Hungary / Petróczki Flóra Mária, Woode Benjamin Kojo, Törős Gréta, Nagy Noémi Stella, G. Kardos, Béri Béla, Peles Ferenc
Dátum:
2018
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
microbiology
cheese
Staphylococcus aureus
antibiotic resistance
Megjelenés:
Scientific researches in food production, University of Debrecen - Proceedings of abstracts / eds. University of Debrecen. - p. 26.
További szerzők:
Woode, Benjamin Kojo
Törős Gréta (1991-) (tanszéki mérnök/élelmiszerbiztonsági- és minőségi mérnök)
Nagy Noémi Stella
Kardos Gábor (1974-) (absztraktok)
Béri Béla (1951-) (agrármérnök)
Peles Ferenc (1979-) (mikrobiológia, élelmiszer-mikrobiológia, minőségügy)
Pályázati támogatás:
EFOP-3.6.1-16-2016-00022
EFOP
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.