Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM096892
035-os BibID:
(cikkazonosító)19 (WoS)000610590500001 (Scopus)85098665221
Első szerző:
Csoma Hajnalka (biológus, szőlész-borász)
Cím:
Vinification without Saccharomyces: Interacting Osmotolerant and "Spoilage" Yeast Communities in Fermenting and Ageing Botrytised High-Sugar Wines (Tokaj Essence) / Csoma Hajnalka, Kállai Zoltán, Antunovics Zsuzsa, Czentye Kinga, Sipiczki Matthias
Dátum:
2021
ISSN:
2076-2607
Tárgyszavak:
Természettudományok
Biológiai tudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
folyóiratcikk
yeast
fermentation
Megjelenés:
Microorganisms. - 9 : 1 (2021), p. 1-28. -
További szerzők:
Kállai Zoltán (1986-) (biológus)
Antunovics Zsuzsa (1978-) (molekuláris biológus, genetikus)
Czentye Kinga
Sipiczki Mátyás (1948-) (biológus)
Internet cím:
Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.