Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM096947
Első szerző:Vida Viktória (közgazdász, gazdasági agrármérnök)
Cím:Consumer attitudes and preferences about the pork meat in Hungary (based on cluster analysis) / Viktória Vida
Dátum:2013
ISSN:1789-221X 1789-7874
Megjegyzések:In my study I wish to investigate the fact that how the pork consumption of Hungary changed during the last years. This study focuses on consumer's attitudes about (pork) meat, what do they think about the healthness of the different meat type, what are the strengths and weaknesses of pork meat, what are the main features of good quality pork meat, what are the major pork purchase influencing factors and what are the favourite food of the respondents from pork meat etc. Then I analyze the tendency of these values (cross tabs, bar/pie charts, means, Chi-square), where can be found significant differences, and make a cluster analysis to identify the pork consumers in Hungary.
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok idegen nyelvű folyóiratközlemény hazai lapban
folyóiratcikk
Megjelenés:Apstract. - 7 : 4-5 (2013), p. 151-158. -
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1