Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM102399
Első szerző:Hajdú Péter (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Húsok alacsony hőmérsékletű (60-75°C) kezelése ipari méretű szuvid technológia megalapozásához / Hajdú Péter
Dátum:2019
ISBN:978 963 490 078 8
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:XXXIV. Országos Tudományos Diákköri Konferencia : Agrártudományi szekció : Előadáskivonatok / szerk. Juhász Csaba, Juhász Lajos, Gyüre Péter, Vári Erzsébet. - p. 116. -
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1