Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM102488
035-os BibID:(WoS)000813752900001 (Scopus)85132428998
Első szerző:AlOudat, Mohannad
Cím:Nutrient Content of Single-Dose Ready-To-Eat Meals Delivered by Catering Industry in Hungary / Mohannad AlOudat, Norbert Magyar, Livia Simon Sarkadi, Ayaz Mukarram Shaikh, Andrea Lugasi
Dátum:2022
ISSN:1542-8052 1542-8044
Megjegyzések:We compared the nutritional value of 1017 ready-to-eat meals offered by single-dose food delivery services in Hungary with the dietary guidelines published by the World Health Organization, relying on the nutritional information on the companies' websites, and classified them based on gastronomy to traditional Hungarian and innovative meals. No ready-to-eat meals fully complied with the WHO recommendations. However, ready-to-eat meals tend to be high in energy, fat, protein, sodium, low carbohydrate, and fibre, and acceptable in sugar and saturated fatty acid contents.
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok kutatási jelentés
folyóiratcikk
Megjelenés:Journal of Culinary Science & Technology. - [Epub ahead of print] (2022), p. 1-13. -
További szerzők:Magyar Norbert Simon Sarkadi Livia Shaikh, Ayaz Mukarram (1991-) (PhD candidate) Lugasi Andrea
Internet cím:Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1