Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM102587
Első szerző:
Nagy Róbert (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:
Evaluation of starch gelatinization properties of sorghum and corn flours / Nagy Róbert, Sipos Péter
Dátum:
2020
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
Cirok
Kukorica
reológia
amilograph
keményítő
Megjelenés:
The International Conference of Food Physicists : Abstract Book. - p. 60. -
További szerzők:
Sipos Péter (1975-) (agrármérnök)
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.