Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM117589
Első szerző:
Huszti Katalin
Cím:
Hústermékek összetételének meghatározása Real-time PCR alapú módszerrel / Huszti Katalin, Kóti Krisztina, Pál K., Naár Zoltán, Kiss Attila
Dátum:
2008
Tárgyszavak:
Természettudományok
Biológiai tudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:
XVI. Élelmiszer Minőségellenőrzési Tudományos Konferencia Konferenciakiadvány / szerk. Molnár Pál, Boross Ferenc. - p. 318. -
További szerzők:
Kóti Krisztina
Pál Károly (1978-) (mikrobiológus)
Naár Zoltán
Kiss Attila
Internet cím:
Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.