Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM119043
Első szerző:Nguyen Huu Huong Duyen (PhD student, Food Science)
Cím:Detection of Carbon nanodots in black foods / Duyen H. H. Nguyen, Arjun Muthu, Hassan El-Ramady, József Prokisch
Dátum:2023
ISBN:978-615-5606-14-4
Tárgyszavak:Természettudományok Kémiai tudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:Táplálkozástudományi Kutatások : XI. PhD konferencia programja és az előadások összefoglalói / szerk. Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre, Simonné Sarkadi Livia. - p. 16. -
További szerzők:Muthu Arjun (1996-) (Ph.D. student) El-Ramady, Hassan (1969-) (agrármérnök) Prokisch József (1966-) (vegyész)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1