Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM121089
Első szerző:
András Csaba Dezső (vegyészmérnök)
Cím:
Effects of solvent and pretreatment on the extraction kinetics of anthocyanins from blackcurrant peel residue / András Csaba Dezső, Molnos Éva, Mihok Emőke, Albert Csilla, Héjja Melinda, Mátyás László
Dátum:
2018
ISBN:
978-963-269-794-9
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
előadáskivonat
könyvrészlet
anthocyanin
blackcurrant
extraction
Hansen parameter
Megjelenés:
Abstract Book Foodconf Science, Technology and Innovation / szerk. István Dalmadi, László Baranyai, Quang D. Nguyen. - p. 40-41. -
További szerzők:
Molnos Éva
Mihok Emőke (1989-) (élelmiszermérnök)
Albert Csilla (1976-) (gyógyszerész)
Héjja Melinda
Mátyás László
Internet cím:
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.