Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM121089
Első szerző:András Csaba Dezső (vegyészmérnök)
Cím:Effects of solvent and pretreatment on the extraction kinetics of anthocyanins from blackcurrant peel residue / András Csaba Dezső, Molnos Éva, Mihok Emőke, Albert Csilla, Héjja Melinda, Mátyás László
Dátum:2018
ISBN:978-963-269-794-9
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
anthocyanin
blackcurrant
extraction
Hansen parameter
Megjelenés:Abstract Book Foodconf Science, Technology and Innovation / szerk. István Dalmadi, László Baranyai, Quang D. Nguyen. - p. 40-41. -
További szerzők:Molnos Éva Mihok Emőke (1989-) (élelmiszermérnök) Albert Csilla (1976-) (gyógyszerész) Héjja Melinda Mátyás László
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1