Magyar
Toggle navigation
Tudóstér
Magyar
Tudóstér
Keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Egyszerű keresés
Összetett keresés
CCL keresés
Böngészés
Saját polc tartalma
(
0
)
Korábbi keresések
Összesen 1 találat.
#/oldal:
12
36
60
120
Rövid
Hosszú
MARC
Részletezés:
Rendezés:
Szerző növekvő
Szerző csökkenő
Cím növekvő
Cím csökkenő
Dátum növekvő
Dátum csökkenő
1.
001-es BibID:
BIBFORM121446
035-os BibID:
(WoS)000369162600009 (Scopus)84951299185
Első szerző:
Laslo Éva
Cím:
Isolation and screening of lactic acid bacteria from naturally fermented sources with high biotechnological potential / Laslo Éva; Mara Gyöngyvér; Funkenhauzer Bernadett; (Mihok) Dobri Emőke; Salamon Rozália Veronika; Lányi Szabolcs; Ábrahám Beáta
Dátum:
2015
ISSN:
1224-7154
Megjegyzések:
The article discusses lactic acid bacteria and its isolation from naturally fermented sources. Particular focus is given to the biotechnological potential of the isolates. Also included are bacterial strains, silage fermentation and safety assessment, and fermentation capacity of the lactic acid bacteria.
Tárgyszavak:
Agrártudományok
Élelmiszertudományok
idegen nyelvű folyóiratközlemény külföldi lapban
folyóiratcikk
lactic acid bacteria
isolation
bacteria selection
lactic acid fermentation
silage
Megjelenés:
Studia Universitatis Babes-Bolyai Chemia. - 60 : 4 (2015), p. 95-106. -
További szerzők:
Mara Gyöngyvér
Funkenhauzer Bernadett
Mihok Emőke (1989-) (élelmiszermérnök)
Salamon Rozália Veronika (1979-) (élelmiszermérnök)
Lányi Szabolcs (1947-) (vegyészmérnök)
Ábrahám Beáta
Pályázati támogatás:
CORAX-BIONER CEU S.A.
Egyéb
Internet cím:
Szerző által megadott URL
DOI
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Saját polcon:
Rekordok letöltése
1
Corvina könyvtári katalógus v8.2.27
© 2023
Monguz kft.
Minden jog fenntartva.