Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM124988
Első szerző:Tupicza Róbert (tanszéki mérnök)
Cím:Funkcionális élelmiszerek potenciális prebiotikus hatásának fokozása enzimes degradáció segítségével / Tupicza Róbert, Szilva Diána, Szakadát Gyula, Peles Ferenc, Kiss Attila Péter
Dátum:2024
ISBN:978-615-5606-16-8
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
élelmiszertudományok
funkcionális élelmiszerek
Megjelenés:Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVII. Vándorgyűlés Program / Bíró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre. - p.54. -
További szerzők:Szilva Diána (1991-) (tanszéki mérnök) Szakadát Gyula (1980-) Peles Ferenc (1979-) (mikrobiológia, élelmiszer-mikrobiológia, minőségügy) Kiss Attila (1971-) (vegyész, angol-magyar szakfordító)
Pályázati támogatás:GINOP_PLUSZ-2.1.1-21-2022-00157
GINOP
2020-1.1.2- PIACI-KFI-2021-00197
Egyéb
2023-1.1.1-PIACI_FÓKUSZ-2024-00039
Egyéb
GINOP_PLUSZ-2.1.1-21-2022-00241
GINOP
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1