Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM125043
Első szerző:Pál Anna (tanszéki mérnök)
Cím:Specifikus antioxidáns-források hatóanyagtartalmának és stabilitásának összehasonlító vizsgálata egészségvédő élelmiszerek kifejlesztésének a megalapozása céljából / Pál Anna, Kiss Attila Péter, Hajdú Péter, Kiss Dóra
Dátum:2023
ISBN:978-615-5606-15-1
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. vándorgyűlésének programja / Biró Lajos, Gelencsér Éva, Lugasi Andrea, Rurik Imre. - p.31. -
További szerzők:Kiss Attila (1971-) (vegyész, angol-magyar szakfordító) Hajdú Péter (1992-) (táplálkozástudományi szakember) Kiss Dóra (1992-) (vegyészmérnök, élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Pályázati támogatás:GINOP_PLUSZ-2.1.1-21-2022-00157
GINOP
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1