Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM125046
Első szerző:Hajdú Péter (táplálkozástudományi szakember)
Cím:Funkcionális sütőipari alapanyagok technofunkciós- és termékfejlesztési sajátosságainak vizsgálata / Hajdú Péter, Kiss Attila Péter
Dátum:2023
ISBN:978-615-6443-24-3
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:39. Óvári Tudományos Nap : Konferencia : "Az agrár-, élelmiszer- és vidékgazdaság kihívásai" : Absztrakt kötet / szerk. Molnár Zoltán, Némethné Wurm Katalin. - p. 68. -
További szerzők:Kiss Attila (1971-) (vegyész, angol-magyar szakfordító)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1