Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM125050
Első szerző:Csikos Gabriella
Cím:Különböző gabonafélék keményítőprofiljának összehasonlító vizsgálata szimulált emésztési rendszerben, valamint rezisztens keményítő tartalmuk növelése hő hatására / Csikos Gabriella, Pápai Gréta, Kiss Attila Péter
Dátum:2024
Megjegyzések:Comparative study of the starch profile of different cereals in a simulated digestion system, as well as the increase of their resistant starch content under the influence of heat
ISBN:978-963-490-623-0
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
Megjelenés:XXV. MÉTE Tudományos Diákköri Konferencia : Programfüzet és Összefoglaló Kötet / szerk. Hajdú Péter; Fekete István. - p. 33. -
További szerzők:Pápai Gréta (1989-) (tudományos munkatárs) Kiss Attila (1971-) (vegyész, angol-magyar szakfordító)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1