Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM125285
Első szerző:Mironescu, Monica
Cím:Use of chocolate as support for natural bioactive ingredients / Monica Mironescu, Ciprian Josan, Ion Dan Mironescu, Cecilia Georgescu, Szintia Jevcsak, Endre Mathe
Dátum:2024
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
könyvrészlet
antioxidant
bioactive
chocolate
rheology
Megjelenés:The 23rd International Conference Life Sciences for Sustainable Development: Book of Abstracts / University of Agricultural Sciences and Veterinary Medicine of Cluj-Napoca. - p. 49. -
További szerzők:Josan, Ciprian Mironescu, Ion Georgescu, Cecilia Jevcsák Szintia (1989-) (táplálkozástudományi szakember) Máthé Endre (1964-) (genetikus, molekuláris sejtbiológus)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1