Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM010179
Első szerző:Sipos Péter (agrármérnök)
Cím:Examination the effect of different salt forms on the quality of wheat breads / Péter Sipos, Ágnes Pongráczné Barancsi, Zsuzsanna Tarján, Zoltán Mezei, Zoltán Győri
Dátum:2009
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:5th International Congress FLOUR - BREAD '09 and 7th Croatian Congress of Cereal Technologists / ed. Ugarcic-Hardi, Zaneta. - p. 102. -
További szerzők:Pongráczné Barancsi Ágnes (1975-) (agrármérnök) Tarján Zsuzsanna (1984-) (élelmiszerminőségbiztosító agrármérnök) Mezei Zoltán (1980-) (agrármérnök) Győri Zoltán (1948-) (vegyész)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1