Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM010182
Első szerző:Sipos Péter (agrármérnök)
Cím:Effect of freezing, desiccation and liofilisation on the biologically active compounds of fruits and vegetables / Péter Sipos, Ágnes Barancsi, Zoltán Mezei, Zoltán Győri
Dátum:2009
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:First International Conference Sustainable Postharvest And Food Technologies - INOPTEP 2009 and XXI National Conference Processing and Energy in Agriculture - PTEP 2009 : April 21nd-26th, 2009, Divcibare, Serbia : Book of Abstracts / szerk. L. Babic, M. Radosavljevic, A. Bajkin. - p. 81. -
További szerzők:Pongráczné Barancsi Ágnes (1975-) (agrármérnök) Mezei Zoltán (1980-) (agrármérnök) Győri Zoltán (1948-) (vegyész)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1