Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM016609
Első szerző:Sipos Péter (agrármérnök)
Cím:Examination the effect of different salt forms on the quality of wheat breads / Péter Sipos, Nóra Nagy, Ágnes Pongráczné Barancsi, Zsuzsanna Tarján, Zoltán Mezei, Zoltán Győri
Dátum:2011
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Megjelenés:Proceedings of the 5th International Congress Flour-Bread '09. / Ed. Zaneta Ugarcic-Hardi. - p. 434-439.
További szerzők:Nagy Nóra (agrár) Pongráczné Barancsi Ágnes (1975-) (agrármérnök) Mezei Zoltán (1980-) (agrármérnök) Győri Zoltán (1948-) (vegyész) Tarján Zsuzsanna (1984-) (élelmiszerminőségbiztosító agrármérnök)
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1