Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM046890
Első szerző:Baján Beáta (élelmiszerbiztonsági és -minőségi mérnök)
Cím:Sárgarépa és spenót nitrát- és nitrit-tartalma és azok konyhahnológiai művletek hatására bekövetkezett változásai / Baján Beáta
Dátum:2011
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok előadáskivonat
Tudományos diákkör
Megjelenés:Tudományos diákköri konferencia, 2011/2012. tanév őszi félév : Debrecen, 2011. október 20. : meghívó és programfüzet. - p. 16.
Pályázati támogatás:TÁMOP-4.2.2/B-10/1-2010-0024
TÁMOP
Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar - Tudományos Diákkör
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1