Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM059010
Első szerző:Boros Norbert (agrármérnök)
Cím:Estimation of bread making quality on the base of rheological properties / Norbert Boros, Zoltán Győri
Dátum:2014
Megjegyzések:Konferencia helye, ideje: Debrecen, Magyarország, 2014.08.25-2014.08.29.
ISBN:978-963-473-723-0
Tárgyszavak:Műszaki tudományok Bio-, környezet- és vegyészmérnöki tudományok előadáskivonat
Megjelenés:XIIIth Congress of the European Society for Agronomy (ESA) : Book of Abstracts / ed. Péter Pepó, József Csajbók. - p. 467-468. -
További szerzők:Győri Zoltán (1948-) (vegyész)
Internet cím:Szerző által megadott URL
Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1