Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM059795
Első szerző:Sipos Péter (agrármérnök)
Cím:Hungarikumok és tájjellegű élelmiszerek előállítása / Sipos Péter
Dátum:2015
Megjelenés:Debrecen : Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Élelmiszertudományi Intézet, 2015
Terjedelem:97 p.
ISBN:978-963-473-833-6
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok jegyzet
élelmiszer technológia
Pályázati támogatás:TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014
TÁMOP
703
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1