Összesen 1 találat.
#/oldal:
Részletezés:
Rendezés:

1.

001-es BibID:BIBFORM059799
Első szerző:Karaffa Erzsébet Mónika (mikrobiológus, egyetemi tanár)
Cím:Bacterial and yeast molecular biology / Erzsébet Sándor, Anikó Szojka
Dátum:2015
Megjelenés:Debrecen : University of Debrecen Faculty of Agricultural and Food Science and Environmental Management Institute of Food Science, 2015
Terjedelem:48 p.
ISBN:978-963-473-830-5
Tárgyszavak:Agrártudományok Élelmiszertudományok jegyzet
food analysis
molecular biology
További szerzők:Bérczesné Szojka Anikó (1987-) (biomérnök)
Pályázati támogatás:TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0014
TÁMOP
703
Internet cím:Intézményi repozitóriumban (DEA) tárolt változat
Borító:
Rekordok letöltése1